• Your business. Our passion.

Nøgleordet er passion

Passion får dig til at yde en ekstra indsats. Passion får dig til at fokusere på alle de små detaljer, der sikrer det bedste overordnede resultat. Med andre ord: Passion gør ordinære løsninger ekstraordinære.

Alt, hvad vi foretager os, er båret af passion. Retail Partner er en FMCG mærkvaredistributør der dækker hele værdikæden og håndterer alle kanaler i den danske dagligvarehandel samt specialhandelen. Vi har mange års erfaring med global og lokal FMCG på topniveau, og vi tilbyder effektive løsninger, der vil gøre en forskel for din virksomhed.

 

Læs mere

Om os

Retail Partner ApS er en distributørvirksomhed med base i København. Vores ambition er at udvikle langvarige partnerskaber med leverandører, som søger en lokal partner i Danmark og andre nordiske lande.

Vi fokuserer på kategorierne husholdning, personlig pleje, skønhed og sundhed – for tiden repræsenterer vi alle Kimberly-Clarks aktiviteter i regionen. Vores services inkluderer customer management, key account management, category management, salgsstyrke-aktiviteter, supply chain-aktiviteter og marketing. Vi dækker det brede marked såvel som specifikke kanaler inklusive apoteker...

 

Læs mere